Lilja the Label: Suomalainen bikinimerkki

SUOMALAINEN UIMA-ASUMERKKI

Lilja the Label on suomalainen, Turussa vuonna 2016 perustettu uima-asumerkki. Tavoitteemme on luona korkealaatuisia, uniikkeja ja eettisesti ja ekologisesti valmistettuja uima-asuja, joiden saatavuuteen voi luottaa ympäri vuoden. Palvellaksemme myös kansainväisiä asiakkaitamme, verkkosivustomme on tätä sivua lukuunottamatta englanninkielinen. Asiakaspalvelumme kuitenkin auttaa aina myös suomeksi, joten mikäli sinulla on kysyttävää meistä, tuotteistamme tai tilauksesta, ethän epäröi ottaa yhteyttä!  

MATKALLA MAAILMAN YMPÄRI

Brändimme syntyyn on vaikuttanut usea eri taho ympäri maailmaa. Tuotteidemme taustalla on aina ollut innostus nähdä maailmaa ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista, ja suurin osa tuotteistamme onkin suunniteltu matkoilla mitä upeimpiin paikkoihin. Toivomme, että tämä rakkaus luontoon välittyy tuotteistamme ja toiminnastamme! Tuotteidemme koko tuotantoprosessin eettisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tuotteemme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan pääosin Indonesian Balilla, mutta osin myös ihanalla Kiinan-tehtaallamme. Toivottavasti sinä viet tuotteemme sekä takaisin maailmalle että Suomen vesille!

EETTINEN TUOTANTOKETJU

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää. Tehtaamme sijaitsee Indonesian Balilla. Olemme vierailleet tehtaallamme henkilökohtaisesti, tutustuneet sen henkilökuntaan ja varmistaneet toiminnan eettisyyden, työolot, reilun palkkauksen ja loma-aikojen noudattamisen. Voit lukea lisää tehtaastamme alempana. 

VASTUU YMPÄRISTÖSTÄMME

Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi. Pyrimme tuottamaan niin vähän jätettä ja päästöjä kuin mahdollista koko tuotantoprosessimme aikana – sekä valmistusvaiheessa, varastoinnissa että toimituksissa. Voit lukea lisää toimistamme ympäristön eteen alempaa.
1

SUUNNITTELU

Tuotteemme on suunniteltu matkoilla ympäri maailmaa. Olemme onnekkaita saadessamme asua näin upealla planeetalla ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista. Toivomme, että tämä välittyy myös tuotteistamme, ja että nautit niistä yhtä paljon kuin me nautimme niiden suunnittelusta!

2

NÄYTTEET

Kun printit on suunniteltu, välit valittu ja leikkaukset mitattu, lähetämme suunnitelmat tehtaallemme. Tehtaan kanssa yhteistyössä luomme näytteitä, jotka sitten testaamme tarkoin sekä auringossa, vedessä että liikkeessä varmistaaksemme, että ne täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme.

3

TUOTANTO

Kun näytteille on annettu vihreä valoa, on aika siirtyä tuotantoon! Tilaamme kutakin tuotetta vain rajoitetun määrän säilyttääksemme tuotteidemme ainutlaatuisuuden. Tämän jälkeen annamme tehtaalle työrauhan, ja jäämme odottelemaan erän valmistumista.

4

VALMIS!

Sinun vuorosi! Tuotteemme ovat nyt esillä nettikaupassamme. Kaikki uima-asumme myydään erikseen, eli voit vapaasti valita mieluisimman väri-, printti- ja kokoyhdistelmän. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme ottamaan toiveet huomioon seuraavissa mallistoissamme!

5

PAKKAUS

Pakkaamme tilauksesi ympäristöystävällisesti muovittomaan pakkaukseen, paketin koosta riippuen joko litteään pahvilaatikkoon tai paperiseen postipussiin. Mikäli tarvitsemme teippiä, käytämme kierrätettävää paperiteippiä.

6

LÄHETYS

Postin vuoro! Pakkaamme tilauksesi pääosin kahden arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Toimitusajat riippuvat Postin toiminnasta ja sijainnistasi, mutta teemme totta kai kaikkemme, jotta saisit tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

7

PERILLÄ!

Toivomme, että rakastat tuotteitamme! Jos näin ei ole, ei hätää! Myönnämme täyden 14 vuorokauden palautusoikeuden kaikille käyttämättömille, puhtaille ja myyntikelpoisille tuotteille.

8

KÄYTTÖ

Rakastamme nähdä asiakkaamme käyttämässä tuotteitamme! Merkkaa postauksiisi @liljathelabel, jotta näemme kuvasi, voimme tykätä niistä ja jakaa niitä!

9

OTA YHTEYTTÄ

Jos tarvitset apua koon valinnassa, tilauksen tekemisessä tai missä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse (info@liljathelabel.com) tai sosiaalisen median tiliemme kautta.

Lisää tietoa toiminnastamme

TIETOA TEHTAASTAMME

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää.

Meitä palvelee tällä hetkellä kaksi eri tehdasta. Uima-asumme ja urheiluvaatteemme valmistaa ihana, pieni, perheomisteinen tehdas Indonesian Balilla. Balin paratiisisaari on tunnettu erikoistumisesta juuri uima-asujen valmistukseen, mikä varmistaa huippuluokan erikoisosaamisen ja näin ollen tuotteidemme korkealaatuisuuden. Surffidroppimme taas on valmistettu kierrätysmateriaaleista Kiinan-tehtaallamme Guangzhoussa.

Olemme vierailleet molemmilla tehtaillamme henkilökohtaisesti, tutustuneet sekä johtoon että työntekijöihin ja varmistaneet tehtaiden toimintaperiaatteiden eettisyyden ja työntekijöiden työolot, reilun palkkauksen ja loma-aikojen noudattamisen. Olemme valinneet kaksi tehdastamme tutkittuamme tehtaiden työoloja, tutustuttuamme henkilökuntaan ja varmistuttuamme prosessin eettisyydestä. Molemmat tehtaamme ovat pieniä ja valmistavat ainoastaan uima- ja urheiluasuja – näin voimme varmistua korkealuokkaisesta osaamisesta ja erikoistumisesta ja meidän on mahdollista tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia tuotteita.

Valmistutamme kutakin tuotetta ainoastaan rajatun määrän. Emme ole fast fashion -yritys, emmekä halua valmistaa ylisuuria eriä tuotteita, jotka mahdollisesti voisivat jäädä myymättä ja näin ollen ainoastaan lisätä maailman muotijätteen määrää. Näin ollen toivomme ymmärrystä, mikäli tuotteet joskus loppuvat tai jos niitä joutuu odottamaan hetken. Pidetään tuotantomäärät pieninä, kaikki tuotteet rakastettuina ja ympäristö tyytyväisempänä!

Tavoitteenamme on täysin läpinäkyvä toiminta, ja vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme. Klikkaa sähköpostiin!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi.

Materiaalit

Pyrimme käyttämään tuotteissamme mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä ja kierrätettyjä materiaaleja. Löydät jokaiselta tuotesivulta erittelyn tuotteeseen käytetyistä materiaaleista. Pyrimme olemaan käyttämistämme kankaista ja muista materiaaleista mahdollisimman läpinäkyviä, ja vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Econyl, monissa tuotteissamme käytetty kierrätetty nylonkuitu, on tehty merestä kerätystä muoviroskasta, kuten vanhoista kalaverkoista. Merestä kerätty materiaali jalostetaan ja puhdistetaan ominaisuuksiltaan uutta nylonia vastaavaksi. Materiaali on tehty Italiassa ja koostuu 78% kierrätysnylonista ja 22% elastaanista. Käytämme Econyliä suurimmassa osassa uusimpien ‘That 70s Summer’ and ‘Slow Summer’ mallistojemme uima-asuissa.

RPET on kierrätetyistä muovipulloista valmistettu materiaali, joka pullojen kierrätyksen jälkeen jauhetaan, sulatetaan ja uudelleenkerätään kankaaksi, joka kestävyydeltään ja ulkoiselta olemukseltaan vastaa uutta materiaalia. Käyttäessämme jo kierrossa olluta muovia, käytämme niitä voimavaroja, jotka planetalta jo löytyvät. Koko surffidroppimme on tehty RPET-kankaastamme.

Käytämme limestone-neopreeniä 2mm märkäpuvuissamme. Hiekkakivineopreeni on perinteistä öljypohtaista synteettistä neopreeniä ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Seuraamme myös mielenkiinnolla Alan kehitystä ja uusia tutkimuksia täysin luonnollisen kumin käytöstä märkäpuvuissa!

Tehtaamme

Tällä hetkellä meitä palvelee kaksi upeaa, eettisesti toimivaa tehdasta. Voit lukea lisää tehtaistamme yllä olevalta “TIETOA TEHTAASTAMME”-välilehdeltä.

Tuotteiden pakkaus ja lähetys

Pakkaamme tuotteemme tilauksen koosta riippuen joko litteään pahvilaatikkoon tai paperiseen postipussiin. Mikäli pakkaus tarvitsee teippiä, käytämme kierrätettävää paperiteippiä.

Tuotteidemme sisäpakkaus on valmistettu cassava-juuresta. Sisäpakkaus on biohajoava ja sen voi kierrättää biojätteen mukana. Biohajoavalla sisäpakkauksellamme korvaamme perinteisesti muovista valmistettuja läpinäkyviä tuotteiden pakkauspusseja.

Tavoitteenamme on täysin läpinäkyvä toiminta ja vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme.

TUOTTEIDEN HOITO-OHJEET

Noudattamalla seuraavia ohjeita varmistat sen, että huolehdit tuotteistamme oikein ja varmistat niiden kestävyyden.

Uima-asut

– Huuhtele uima-asusi puhtaalla vedellä heti käytön jälkeen.
– Älä jätä uima-asua kuivumaan suoraan auringonvaloon välttääksesi värien haalistumisen.
– Pese mieluiten käsin maksimissaan 30°C. Tai hyppää uimaan!
Pese mieluiten käsin, käytä kuivausrumpua tai silitä.
– Älä ripusta uima-asua kuivumaan olkaimista välttääksesi venymisen.

Urheiluvaatteet

– Urheiluvaatteet voi konepestä 40 asteessa.
– Älä käytä kuivausrumpua, sillä se voi vahingoittaa ja haurastuttaa kangasta.
– Älä silitä urheiluvaatteita
– Pese urheiluvaatteet saman väristen vaatteiden kanssa välttääksesi värjäytymiä.
– Huomioi, että napit, vetoketjut ja rintaliivien hakaset voivat vahingoittaa urheiluvaatteita pesukoneessa.

KOKOTAULUKKO

Kokotaulukkomme löydät TÄÄLTÄ.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Suomeen tilatut tuotteet lähtevät valintasi mukaan joko Postin tai DHL Expressin kyytiin kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta (pl. ennakkotilaustuotteet). Kun paketti saapuu perille Postin toimituspaikkaan, saat sähköposti- ja/tai tekstiviestinä saapumisilmoituksen paketin noutoa varten. Posti toimittaa paketteja sekä toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin. Posti säilyttää paketteja noutopisteissä 7 vuorokauden ajan. Paketeista pienimmät voidaan jakaa myös suoraan postilaatikkoosi.

DHL Expressin palveluun taas kuuluu kotiinkuljetus arkisin klo 9-21 välillä asuinpaikastasi riippuen. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

Muihin Euroopan maihin tilatut tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko paikallispostin tai DHL Expressin kyydissä. DHL-tilaukset tulevat perille muihin EU-maihin 1-2 arkipäivässä toimitusvahvistuksemme saapumisen jälkeen. Lähetettyämme tilauksen, saat ensin tilausvahvistuksen meiltä sähköpostitse. Pian tämän jälkeen DHL lähettää sinulle sähköposti- ja/tai tekstiviestin, josta löydät lähetyksen seurantakoodin. Viestistä löydät myös DHL:n On Demand Delivery -palvelun linkin. Oletusarvoisesti tilauksesi toimitetaan suoraan toimitusosoitteesi ovelle. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

Valitessasi toimitustavaksi paikallispostin, toimitus Euroopan maihin kestää noin 6-12 arkipäivää ja kuljetuksen ottaa vastuulleen kunkin maan postipalveluita hoitava toimija. Saamme kaikille paketeille seurantakoodin ja sen löydät toimitusvahvistuksestasi.

Mikäli toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella huomioithan, että saatat joutua maksamaan tilauksestasi erillisiä tullimaksuja tai veroja. Nämä maksut eivät ole meidän vastuullamme tai vaikutusvaltamme sisällä.

Muihin maihin tilatut tuotteet toimitetaan DHL Expressin kyydissä. DHL-tilaukset tulevat perille 2-4 arkipäivässä toimitusvahvistuksemme saapumisen jälkeen.

Lähetettyämme tilauksen, saat ensin tilausvahvistuksen meiltä sähköpostitse. Pian tämän jälkeen DHL lähettää sinulle sähköposti- ja/tai tekstiviestin, josta löydät lähetyksen seurantakoodin. Viestistä löydät myös DHL:n On Demand Delivery -palvelun linkin. Oletusarvoisesti tilauksesi toimitetaan suoraan toimitusosoitteesi ovelle. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

Mikäli toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella huomioithan, että saatat joutua maksamaan tilauksestasi erillisiä tullimaksuja tai veroja. Nämä maksut eivät ole meidän vastuullamme tai vaikutusvaltamme sisällä.

YHTEYSTIEDOT

E-mail: info@liljathelabel.com

IG: @liljathelabel

FB: @liljathelabel

Virallinen nimi: Liljalla Oy

Y-tunnus: 3143794-2

EUREuro