Lilja the Label: Suomalainen bikinimerkki

Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki

BIKINIT SUOMESTA

Lilja the Label on suomalainen, Turussa vuonna 2016 perustettu itsenäinen bikinimerkki. Kyllästyimme huonosti istuviin, päällä pysymättömiin, keskinkertaisiin uima-asuihin ja olemattomaan tarjontaan kesäkuukausien ulkopuolella. Tavoitteemme on luona korkealaatuisia, uniikkeja ja kohtuuhintaisia uima-asuja, joiden saatavuuteen voi luottaa ympäri vuoden. Palvellaksemme myös kansainväisiä asiakkaitamme, verkkosivustomme on tätä sivua lukuunottamatta englanninkielinen. Asiakaspalvelumme kuitenkin auttaa aina myös suomeksi, joten mikäli sinulla on kysyttävää meistä, tuotteistamme tai tilauksesta, ethän epäröi ottaa yhteyttä!  

MATKALLA MAAILMAN YMPÄRI

Brändimme syntyyn on vaikuttanut usea eri taho ympäri maailmaa. Tuotteidemme taustalla on aina ollut innostus nähdä maailmaa ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista, ja suurin osa tuotteistamme onkin suunniteltu matkoilla mitä upeimpiin paikkoihin. Toivomme, että tämä rakkaus luontoon välittyy tuotteistamme ja toiminnastamme! Tuotteidemme koko tuotantoprosessin eettisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tuotteemme suunnitellaan ympäri maailmaa, valmistetaan Kiinassa ja Indonesiassa ja pakataan Espoossa. Toivottavasti sinä viet tuotteemme sekä takaisin maailmalle että Suomen vesille!
Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki
Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki

EETTINEN TUOTANTOKETJU

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää. Tehtaamme sijaitsee Indonesian Balilla. Olemme vierailleet tehtaallamme henkilökohtaisesti, tutustuneet sen henkilökuntaan ja varmistaneet toiminnan eettisyyden, työolot, reilun palkkauksen ja loma-aikojen noudattamisen. Voit lukea lisää tehtaastamme alempana. 

VASTUU YMPÄRISTÖSTÄMME

Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi. Pyrimme tuottamaan niin vähän jätettä ja päästöjä kuin mahdollista koko tuotantoprosessimme aikana – sekä valmistusvaiheessa, varastoinnissa että toimituksissa. Voit lukea lisää toimistamme ympäristön eteen alempaa.
Lilja the Label on suomalainen bikinimerkki, joka postittaa tilaukset muovipakkauksen sijaan ympäristöystävällisissä puuvillapusseissa.
1

SUUNNITTELU

Tuotteemme on suunniteltu matkoilla ympäri maailmaa. Olemme onnekkaita saadessamme asua näin upealla planeetalla ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista. Toivomme, että tämä välittyy myös tuotteistamme, ja että nautit niistä yhtä paljon kuin me nautimme niiden suunnittelusta!