Lilja the Label: Suomalainen bikinimerkki

Tervetuloa Lilja the Labelille! Ihanaa, että löysit meidät!

 

Lilja the Label on suomalainen, vuonna 2016 perustettu uima-asu- ja lifestylemerkki. Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia uima-asuja ja muita tuotteita sekä eettisesti että ympäristön huomioon ottaen. Olemme saaneet inspiraatiota tuotteisiimme upeasta luonnosta, jonka ympäröimänä oleminen täällä maapallolla on todellinen etuoikeus. Meidän tavoitteenamme on yrittää säilyttää ja suojella tätä kauneutta parhaamme mukaan, ja pyrimme aina tekemään ympäristötietoisia valintoja tuotantoketjumme eri vaiheissa. Mallistomme koostuvat luonnonläheisistä, murretuista sävyistä sekä graafisista ja minimalistisista printeistä. Tuotteissamme voit nähdä yhdistyvän toisiinsa sekä luonnon elementtejä, että tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä.

Tuotteemme suunnitellaan Helsingissä, ja valmistutamme ne käsityönä pienillä tehtailla, joilla olemme päässeet vierailemaan henkilökohtaisesti. Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää. Voit lukea lisää tehtaistamme, ympäristötavoitteistamme ja muusta sydäntämme lähellä olevasta tällä sivulla.

Verkkosivustomme on tätä sivua lukuunottamatta englanniksi, mutta palvelemme asiakkaitamme mielellämme totta kai myös suomeksi. Mikäli tarvitset apua sivuston käytössä, tilauksen teossa tai muissa kysymyksissä, autamme mielellämme ja käännämme esimerkiksi tuotetietoja mielellämme.

 

 

TEHTAAMME

Lilja the Label Factory

Tuotteemme valmistetaan käsityönä tehtailla, joilla olemme päässeet vierailemaan henkilökohtaisesti. Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Näin ollen on tärkeää, että toiminta on myös läpinäkyvää. Vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme.

Ensisijainen tehtaamme sijaitsee upealla Balin saarella, joka on osa Indonesiaa. Tämä tehdas on valmistanut kaikki uima-asumme ja urheiluvaatteemme vuodesta 2018 lähtien. Tehtaan omistaa paikallinen nuori pariskunta, joka työllistää yhteensä 36 ihmistä: neljä toimistotyöntekijää omistajaparin lisäksi, kaksi kankaan leikkaamiseen erikoistunutta työntekijää, 26 ompelijaa, kolme laaduntarkkailijaa ja yksi graafinen suunnittelija. Tehtaamme tiimi on päässyt kasvamaan huomattavasti sinä aikana, kun olemme olleet yhteistyössä, ja onkin mahtavaa päästä kasvamaan yhdessä toisen pienyrityksen kanssa.

Alkuperäinen tehtaamme, jota olemme käyttäneet vuodesta 2016 lähtien, sijaitsee Guangzhoussa, Etelä-Kiinassa. Tämä tehdas valmistaa tällä hetkellä surffimallistomme. Olemme täysin rakastuneita myös tähän tehtaaseen ja sen henkilökuntaan ja olemmekin onnekkaita, että olemme onnistuneet löytämään kaksi meille niin täydellisesti sopivaa tehdasta! Jakamalla tuotannon hieman kahden yrityksen välille, voimme hajauttaa riskejämme esimerkiksi toimitusvaikeuksista hieman. Tämä on osoittautunut erittäin tärkeäksi nykyisessä pandemiatilanteessa. Olemme päätyneet valmistuttamaan tuotteitamme juuri näiden tehtaiden kanssa sen jälkeen, kun olemme tutustunut huolellisesti molempien tehtaiden toimintaperiaatteisiin,  työoloihin, palkkaukseen, lomakäytäntöihin ja muihin tärkeisiin tehtaan työntekijöistä huolehtiviin käytäntöhin.

Pitääksemme tuotteemme uniikkeina valmistamme kutakin tuotetta vain rajatun määrän. Koska emme missään nimessä ole fast fashion -brändi, emme halua valmistuttaa liian suurta määrää tuotteita, joka voisi jäädä myymättä ja näin ollen lisätä jo olemassa olevaa valtavaa pikamuotiongelmaa ja muotialan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tästä syystä tuotteemme saattavat välillä loppua kesken, mutta täydennämme varastoja aina parhaamme mukaan vastataksemme kysyntään. Meiltä saa aina kysyä, milloin jotain tiettyä tuotetta olisi taas saatavilla! Pidetään siis eräkoot pieninä, kaikki tuotteet rakastettuina ja ympäristö terveenä!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Olemme luoneet ympäristöarvoillemme erillisen sivun, jotta voimme käydä läpi tarpeeksi kattavasti kaiken, jonka koemme tärkeäksi. Klikkaa tästä Sustainability -sivullemme!

TUOTTEIDEN HOITO-OHJEET

Noudattamalla seuraavia ohjeita varmistat sen, että huolehdit tuotteistamme oikein ja varmistat niiden kestävyyden.

Uima-asut

– Huuhtele uima-asusi puhtaalla vedellä heti käytön jälkeen.
– Älä jätä uima-asua kuivumaan suoraan auringonvaloon välttääksesi värien haalistumisen.
– Pese mieluiten käsin maksimissaan 30°C. Tai hyppää uimaan!
Pese mieluiten käsin, käytä kuivausrumpua tai silitä.
– Älä ripusta uima-asua kuivumaan olkaimista välttääksesi venymisen.

Urheiluvaatteet

– Urheiluvaatteet voi konepestä 40 asteessa.
– Älä käytä kuivausrumpua, sillä se voi vahingoittaa ja haurastuttaa kangasta.
– Älä silitä urheiluvaatteita
– Pese urheiluvaatteet saman väristen vaatteiden kanssa välttääksesi värjäytymiä.
– Huomioi, että napit, vetoketjut ja rintaliivien hakaset voivat vahingoittaa urheiluvaatteita pesukoneessa.

KOKO-OPAS

Kokotaulukkomme löydät TÄÄLTÄ. Voit myös milloin tahansa lähettää meille sähköpostia lisätietojen ja henkilökohtaisten vinkkien saamiseksi!

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Tarjoamme veloituksettoman toimituksen kaikille yli 150€ tilauksille. Et tarvitse tätä varten erillistä alennuskoodia, vaan toimitusmaksu poistetaan automaattisesti, kun tilauksesi arvo ylittää 150€.

Suomeen tilatut tuotteet lähtevät valintasi mukaan joko Postin Postipakettina tai Pikkupakettina. Erona näillä on se, että Postipaketti jaetaan postikonttoriin tai pakettiautomaattiin, Pikkupaketti taas suoraan postilaatikkoon. Kun paketti saapuu perille Postin toimituspaikkaan, saat sähköposti- ja/tai tekstiviestinä saapumisilmoituksen paketin noutoa varten.  Posti toimittaa paketteja sekä toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin, ja voit valita haluamasi toimituspaikan kassalla. Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja noutopisteissä 7 vuorokauden ajan.

Muihin EU-maihin tilatut tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko GLS:n tai DHL Expressin kyydissä. DHL-tilaukset tulevat perille muihin EU-maihin 1-2 arkipäivässä toimitusvahvistuksemme saapumisen jälkeen.  GLS taas kestää maasta riippuen 3-6 arkipäivää. Molempiin toimitustapoihin saat meiltä seurantakoodin tilauksellesi heti, kun tilauksesi lähtee varastoltamme.

Mikäli olet valinnut DHL:n toimitustavaksesi, saat DHL Expressiltä myös erillisen vahvistusviestin. Oletusarvoisesti tilauksesi toimitetaan suoraan toimitusosoitteesi ovelle. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

EU:n ulkopuolisiin Euroopan maihin tilatut tuotteet toimitetaan DHL Expressin kyydissä. DHL-tilaukset tulevat perille 1-3 arkipäivässä toimitusvahvistuksemme saapumisen jälkeen.

Lähetettyämme tilauksen, saat ensin tilausvahvistuksen meiltä sähköpostitse. Pian tämän jälkeen DHL lähettää sinulle sähköposti- ja/tai tekstiviestin, josta löydät lähetyksen seurantakoodin. Viestistä löydät myös DHL:n On Demand Delivery -palvelun linkin. Oletusarvoisesti tilauksesi toimitetaan suoraan toimitusosoitteesi ovelle. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

Mikäli toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella huomioithan, että saatat joutua maksamaan tilauksestasi erillisiä tullimaksuja tai veroja. Nämä maksut eivät ole meidän vastuullamme tai vaikutusvaltamme sisällä.

Muihin maihin tilatut tuotteet toimitetaan DHL Expressin kyydissä. DHL-tilaukset tulevat perille 2-4 arkipäivässä toimitusvahvistuksemme saapumisen jälkeen.

Lähetettyämme tilauksen, saat ensin tilausvahvistuksen meiltä sähköpostitse. Pian tämän jälkeen DHL lähettää sinulle sähköposti- ja/tai tekstiviestin, josta löydät lähetyksen seurantakoodin. Viestistä löydät myös DHL:n On Demand Delivery -palvelun linkin. Oletusarvoisesti tilauksesi toimitetaan suoraan toimitusosoitteesi ovelle. Mikäli haluat, on sinun mahdollista valita myös vaihtoehtoinen toimitustapa. Voit esimerkiksi noutaa lähetyksen DHL:n palvelupisteestä, valtuuttaa sen toimitettavaksi naapuriin tai muuttaa toimitusosoitteen esimerkiksi työpaikallesi tai ystävän tai perheen osoitteeseen. Mikäli olet poissa, DHL voi säilyttää lähetystäsi maksimissaan 30 vuorokauden ajan.

Mikäli toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella huomioithan, että saatat joutua maksamaan tilauksestasi erillisiä tullimaksuja tai veroja. Nämä maksut eivät ole meidän vastuullamme tai vaikutusvaltamme sisällä.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Toivomme, että pidät tuotteistamme! Jos kuitenkin koko tai malli osoittautuu vääräksi, sinulla on aina 14 vuorokautta aikaa palauttaa tuote meille laskettuna siitä päivästä, kun paketti saapuu sinulle perille. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, täytäthän palautuslomakkeemme RETURNS -sivultamme. Jos tarvitset apua, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa info@liljathelabel.com. 

Vaihdot meillä toimivat palautusten kautta: voit palauttaa tuotteen, jonka haluat vaihtaa, ja tilata uuden tilalle veloituksettomalla toimituksella. Saat koodin täytettyäsi palautuslomakkeen.

Huomioithan: palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, puhtaita ja vahingoittumattomia. 

Palautuskustannus

Ollessamme yrityksenä vielä pieni, ei meidän ole mahdollista tarjota täysin veloituksettomia palautuksia. Asiakas on siis vastuussa kustannuksesta, joka koituu tuotteen lähettämisestä takaisin meille. Tämä on Suomen sisällä kuitenkin vain muutamia euroja, ja tuotteen saa lähettää meille vapaavalintaisella toimitustavalla.

Hyvitykset

Palautuksesi saapuu meille yleensä 2-5 arkipäivän sisällä Suomen sisältä lähetettäessä. Tämän jälkeen käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian ja hyvitämme maksamasi summan alkuperäiselle maksutavallesi. Huomioithan, että alkuperäistä toimitusmaksua ei palauteta. Kiitos ymmärryksestä!

Peruutukset ja muutookset

Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai tehdä siihen muutoksia, ole välittömästi yhteydessä osoitteeseen  info@liljathelabel.com – yritämme tehdä muutokset mahdollisuuksien mukaan, mutta mikäli paketti on jo ehtinyt lähteä varastoltamme, emme valitettavasti voi enää peruuttaa tai muuttaa tilaustasi. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä normaali palautus (ohjeet ylhäällä). Lähetys, joka palautuu meille noutamattomana, ei ole standardimuotoinen palautus ja joudumme valitettavasti veloittamaan sinulta tästä koituvat ylimääräiset kustannukset, jotka Posti veloittaa meiltä.

KLIKKAA TÄSTÄ PALAUTUSLOMAKKEELLEMME!

YHTEYSTIEDOT

E-mail: info@liljathelabel.com

IG: @liljathelabel

FB: @liljathelabel

Virallinen nimi: Liljalla Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 14, 00150 Helsinki

Y-tunnus: 3143794-2

EUREuro