Lilja the Label: Suomalainen bikinimerkki

Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki

BIKINIT SUOMESTA

Lilja the Label on suomalainen, Turussa vuonna 2016 perustettu itsenäinen bikinimerkki. Kyllästyimme huonosti istuviin, päällä pysymättömiin, keskinkertaisiin uima-asuihin ja olemattomaan tarjontaan kesäkuukausien ulkopuolella. Tavoitteemme on luona korkealaatuisia, uniikkeja ja kohtuuhintaisia uima-asuja, joiden saatavuuteen voi luottaa ympäri vuoden. Palvellaksemme myös kansainväisiä asiakkaitamme, verkkosivustomme on tätä sivua lukuunottamatta englanninkielinen. Asiakaspalvelumme kuitenkin auttaa aina myös suomeksi, joten mikäli sinulla on kysyttävää meistä, tuotteistamme tai tilauksesta, ethän epäröi ottaa yhteyttä!  

MATKALLA MAAILMAN YMPÄRI

Brändimme syntyyn on vaikuttanut usea eri taho ympäri maailmaa. Tuotteidemme taustalla on aina ollut innostus nähdä maailmaa ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista, ja suurin osa tuotteistamme onkin suunniteltu matkoilla mitä upeimpiin paikkoihin. Toivomme, että tämä rakkaus luontoon välittyy tuotteistamme ja toiminnastamme! Tuotteidemme koko tuotantoprosessin eettisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tuotteemme suunnitellaan ympäri maailmaa, valmistetaan Kiinassa ja Indonesiassa ja pakataan Espoossa. Toivottavasti sinä viet tuotteemme sekä takaisin maailmalle että Suomen vesille!
Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki
Lilja the Label: suomalainen bikinimerkki

EETTINEN TUOTANTOKETJU

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää. Meitä palvelee tällä hetkellä kaksi eri tehdasta – yksi Kiinan Guangzhoussa ja toinen Indonesian Balilla. Olemme vierailleet molemmilla tehtaillamme henkilökohtaisesti, tutustuneet henkilökuntaan ja varmistaneet tehtaiden toiminnan eettisyyden, työolot, reilun palkkauksen ja loma-aikojen noudattamisen. Voit lukea lisää tehtaastamme alempana. 

VASTUU YMPÄRISTÖSTÄMME

Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi. Pyrimme tuottamaan niin vähän jätettä ja päästöjä kuin mahdollista koko tuotantoprosessimme aikana – sekä valmistusvaiheessa, varastoinnissa että toimituksissa. Voit lukea lisää toimistamme ympäristön eteen alempaa.
Lilja the Label on suomalainen bikinimerkki, joka postittaa tilaukset muovipakkauksen sijaan ympäristöystävällisissä puuvillapusseissa.
1

SUUNNITTELU

Tuotteemme on suunniteltu matkoilla ympäri maailmaa. Olemme onnekkaita saadessamme asua näin upealla planeetalla ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista. Toivomme, että tämä välittyy myös tuotteistamme, ja että nautit niistä yhtä paljon kuin me nautimme niiden suunnittelusta!

2

NÄYTTEET

Kun printit on suunniteltu, välit valittu ja leikkaukset mitattu, lähetämme suunnitelmat tehtaallemme. Tehtaan kanssa yhteistyössä luomme näytteitä, jotka sitten testaamme tarkoin sekä auringossa, vedessä että liikkeessä varmistaaksemme, että ne täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme.

3

TUOTANTO

Kun näytteille on annettu vihreä valoa, on aika siirtyä tuotantoon! Tilaamme kutakin tuotetta vain rajoitetun määrän säilyttääksemme tuotteidemme ainutlaatuisuuden. Tämän jälkeen annamme tehtaalle työrauhan, ja jäämme odottelemaan erän valmistumista.

4

VALMIS!

Sinun vuorosi! Tuotteemme ovat nyt esillä nettikaupassamme. Kaikki bikinimme myydään erikseen, eli voit vapaasti valita mieluisimman väri-, printti- ja kokoyhdistelmän. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme ottamaan toiveet huomioon seuraavissa mallistoissamme!

5

PAKKAUS

Tilauksesi pakataan rakkaudella varastollamme Espoossa. Tiesitkö, että toimitamme uima-asusi ilman muovipakkauksia? Muovin sijaan pakkaamme bikinisi pieneen kierrätyspuuvillaiseen pussukkaan.

6

LÄHETYS

Postin vuoro! Pakkaamme tilauksesi kahden arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Toimitusajat riippuvat Postin toiminnasta ja sijainnistasi, mutta teemme totta kai kaikkemme, jotta saisit tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

7

PERILLÄ!

Toivomme, että rakastat tuotteitamme! Jos näin ei ole, ei hätää! Myönnämme täyden 14 vuorokauden palautusoikeuden kaikille käyttämättömille, puhtaille ja myyntikelpoisille tuotteille.

8

KÄYTTÖ

Rakastamme nähdä asiakkaamme käyttämässä tuotteitamme! Merkkaa postauksiisi @liljathelabel, jotta näemme kuvasi, voimme tykätä niistä ja jakaa niitä!

9

OTA YHTEYTTÄ

Jos tarvitset apua koon valinnassa, tilauksen tekemisessä tai missä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä esim. sähköpostitse (info@liljathelabel.com) tai klikkaamalla sivun alalaidan chat-painiketta.

Lisää tietoa toiminnastamme

TIETOA TEHTAASTAMME

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikkien tuotantoprosessiimme osallistuvien tahojen työympäristö on täysin turvallinen, eettinen ja lakeja noudattava. Koko tuotantoprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja kerromme siitä mielellämme lisää.

Meitä palvelee tällä hetkellä kaksi eri tehdasta. Uima-asumme valmistaa ihana, pieni, perheomisteinen tehdas Indonesian Balilla. Balin paratiisisaari on tunnettu erikoistumisesta juuri uima-asujen valmistukseen, mikä varmistaa huippuluokan erikoisosaamisen ja näin ollen tuotteidemme korkealaatuisuuden.

Urheiluvaatteemme ja ennen vuotta 2019 valmistetut uima-asumme on valmistanut aivan yhtä ihana tehdas Kiinan Guangzhoussa. Siirsimme pitkän pohdinnan jälkeen uima-asujemme valmistuksen Balille Kiinan tehtaamme minimitilausmäärien kasvaessa liian suuriksi meille. Rakastamme Kiinan tehdastamme ja sen henkilökuntaa yli kaiken, mutta tehdas kasvoi suosionsa vuoksi meistä ohi (good for them!). Haluamme kuitenkin säilyttää toimintamme ja tuotteemme uniikkeina ja valmistaa kutakin tuotetta vain rajallisen määrän. Jos kasvattaisimme tilausmääriämme, osa tilaamistamme tuotteista joutuisi loppujen lopuksi alennusmyyntiin, josta se voisi päätyä edullisen hinnan vuoksi heräteostokseksi ja jäädä käyttämättä tai vähemmälle käytölle. Tämä ei ole ekologisesti kannattavaa, eikä Lilja the Label ole fast fashion-merkki. Pidetään siis tuotantomäärät pieninä, jokainen ostos rakastettuna ja ympäristö terveenä! <3 Siirrämme kaiken tuotantomme vuoden 2019 aikana Balin tehtaallemme.

Olemme vierailleet molemmilla tehtaillamme henkilökohtaisesti, tutustuneet sekä johtoon että työntekijöihin ja varmistaneet tehtaiden toimintaperiaatteiden eettisyyden ja työntekijöiden työolot, reilun palkkauksen ja loma-aikojen noudattamisen.

Tavoitteenamme on täysin läpinäkyvä toiminta, ja vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme. Klikkaa sähköpostiin!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Kaiken toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme, ja mikä on tärkeää asiakkaillemme, on tärkeää myös meille. Tuotteidemme inspiraationa on toiminut kaunis planeettamme ja sen tarjoamat upeat mahdollisuudet. Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös tuleville sukupolville, ja näin ollen teemme kaikkemme rakastamamme ympäristön suojelemiseksi.

Tehtaamme

Tällä hetkellä meitä palvelee kaksi upeaa, eettistä tehdasta. Voit lukea lisää tehtaistamme yllä olevalta “TIETOA TEHTAASTAMME”-välilehdeltä.

    • Molemmat tehtaamme valmistavat ainoastaan uima-asuja ja urheiluvaatteita -> korkea erikoistumisaste -> paras mahdollinen laatu -> tuotteemme kestävät kauemmin -> vähemmän jätettä.
    • Pienet minimitilausmäärät -> voimme tehdä pieniä tilauksia -> tuotteita ei jää myymättä -> vähemmän jätettä.
    • Molemmat tehtaamme käyttävät paikallisia materiaaleja -> tehtaat sijaitsevat Aasiassa, jonne on matkaa – emme halua lennättää tarvitsemiamme kankaita ympäri maailmaa ja sitten takaisin Eurooppaan, kun voimme saada kaiken tarvitsemamme aivan tehtaamme naapurista -> vähemmän päästöjä + rahtikustannus vain yhteen suuntaan -> edullisempaa meille, edullisempaa sinulle.

Tuotteiden pakkaus ja lähetys

Pakkaamme kaikki uima-asutilaukset pieniin kierrätyspuuvillasta valmistettuihin pussukoihin. Nämä pussit ovat hurjan monikäyttöisiä ja toivommekin, että hyödynnät niitä uudelleen ja uudelleen! Pakkaa bikinisi pussukkaan ennen matkalle lähtöä suojataksesi sitä matkalaukun rasituksilta, käytä sitä meikkipussina tai anna se vaikka lahjaksi! Tämä pussi suojaa uima-asuasi myös sen ollessa matkalla meiltä sinulle ja tekee muovipakkauksen tarpeettomaksi.

Sen jälkeen, kun uusi uima-asusi on pakattu tähän pussiin, se pakataan logolla varustettuun postikuoreemme. Tässäkin vaiheessa muovin käyttö olisi täysin tarpeetonta.

Koska paperinen postikuori ei valitettavasti kestä rasitusta loputtomiin, joudumme kaikista suurimpien tilausten tapauksessa turvautumaan joko pahvilaatikkoon tai muoviseen postituspussiin. Etsimme parhaillamme ekologisesti kestävämpiä ratkaisuja myös suurten tilausten postituksiin, ja otammekin vinkkejä vastaan suurella kiitollisuudella ja mielenkiinnolla!

Varasto

Meillä ei ole erillistä varastotilaa, joka tarkoittaa, että emme kuluta erikseen lämmitystä, sähköä ja vettä. Olemme niin onnekkaassa asemassa, että saamme käyttää äitini vierashuonetta Espoossa pienenä varastotilanamme. En näe järjestelyssä lainkaan huonoja puolia – tämä on ympäristöystävällisempää, meillä on pääsy varastolle tarvittaessa 24/7 ja valtavana plussana on mahdollisuus rajattomaan ajanviettoon äidin kanssa. Shoutout to mum!

Tavoitteenamme on täysin läpinäkyvä toiminta ja vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme.

TUOTTEIDEN HOITO-OHJEET

Noudattamalla seuraavia ohjeita varmistat sen, että huolehdit tuotteistamme oikein ja varmistat niiden kestävyyden.

– Huuhtele uima-asusi puhtaalla vedellä heti käytön jälkeen.
– Älä jätä uima-asua kuivumaan suoraan auringonvaloon välttääksesi värien haalistumisen.
– Pese käsin maksimissaan 30°C. Tai hyppää uimaan!
– Älä pese pesukoneessa, käytä kuivausrumpua tai silitä.
– Älä ripusta uima-asua kuivumaan olkaimista välttääksesi venymisen.

KOKOTAULUKKO

Kokotaulukkomme löydät TÄÄLTÄ.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Suomeen tilatut tuotteet lähtevät Postin kyytiin kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilauksesi arvioitu toimitusaika on neljän arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta. Huomioithan, ettei Posti enää jaa postia kaikille alueille päivittäin – tämä on meidän vaikutusvaltamme ulottumattomissa ja saattaa viivästystää toimitusta.

Ulkomaille tilatut tuotteet toimitetaan joko DHL Expressin tai Postin kautta.

DHL-tilaukset tulevat perille muihin EU-maihin 1-3 arkipäivässä ja muualle maailmaan 3-5 arkipäivässä. DHL-paketit saavat seurantakoodin ja reaaliaikaiset sijaintitiedot.

Postin kautta tilauksesi arvioitu toimitusaika on noin viikon kuluttua toimitusvahvistuksesta, mutta tämä riippuu sijainnistasi ja ja paikallisen postitoimistosi toimitusajoista. Emme voi luvata tarkkoja toimitusaikoja Postin toiminnan ollessa vaikutusvaltamme ulottumattomissa, mutta teemme totta kai parhaamme, jotta tilauksesi saapuisi mahdollisimman pian! Jos tuotteesi toimituksessa on kestänyt epätavallisen kauan, otathan meihin yhteyttä, jotta voimme selvittää asiaa.

Mikäli toimitusosoitteesi on EU:n ulkopuolella huomioithan, että saatat joutua maksamaan tilauksestasi tullimaksuja tai veroja. Nämä maksut eivät ole meidän vastuullamme tai vaikutusvaltamme sisällä. 

EUR Euro
SEK Swedish krona